Då va det över…

Har fortfarande inte landat efter gårdagens Hundens Dag! Jag svävade på moln hela kvällen. 
Evenemanget gick superbra, vädret var kanon, besökarna var glada och alla som jobbade gjorde ett kanon jobb! Men som alla projekt och speciellt pilotprojekt finns det alltid saker som kan och måste bli bättre. Vi ska skicka ut en utvärdering till alla som var med under dagen som personal eller utställare så vi får in deras synpunkter, tips och idéer. Den största punkten som måste rättas till tills nästa år var parkeringarna. Både för utställare och besökare.

Lite över 600 besökare hade vi som det ser ut nu, jag har inte fått de korrekta siffrorna än men efter en snabb titt på kassa utslaget landade det runt 600. Vilket känns jätte bra! Vi hade jätte bra uppslutning hela dagen fram till kl 15 ungefär sen började det mattas av. Något att tänka på tills nästa år.

Jag och Ewa klappar oss själva på axeln och ger en stoooor kram till alla fantastiska människor som var med och arbetade med Hundens Dag. Helt underbart hur stämningen och evenemanget blir när alla arbetar för samma sak och åt samma håll!

Hoppas vi syns imorgon em! Annars syns vi på redovisningarna!

Veronica has left the building! Over and out

Detta inlägg publicerades i Yh bloggen. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar